Hoe smaken de Heets Green?

Heets zijn tabakssticks die je in een e-sigaret kunt plaatsen. Nu is het niet zo dat in iedere soort e-sigaret Heets passen. Deze zijn namelijk speciaal bestemd voor de e-sigaretten van iQos, de e-sigaret die door Philip Morris is ontwikkeld als alternatief voor de gewone sigaret. Met de iQos kun je dus kiezen voor het dampen van tabakssticks in verschillende smaken, waaronder de Heets green.

Een e-sigaret met een eigen karakter

De meeste e-sigarets hebben een kamer waarin vloeistof wordt verdampt die je vervolgens kunt inhaleren. Het principe van de iQos werkt net iets anders. Doordat je de tabakssticks als de Heets green erin kunt plaatsen, vindt er geen verdamping van vloeistof plaats, maar van tabak. Dit geeft je de ervaring van een gewone sigaret, zonder dat je de schadelijke stoffen binnenkrijgt die zouden ontstaan als je de tabak zou verbranden. Door de verdamping is er namelijk veel minder sprake van het vrijkomen en dus het inhaleren van schadelijke stoffen. Je beleving is echter hetzelfde als bij een gewone sigaret. Er komen namelijk tabaks- en nicotinedampen vrij. Een sessie met de Heets green duurt ongeveer even lang als het roken van een sigaret.

Hoe werken Heets green tabakssticks?

De e-sigaret heeft een batterij die je, voordat je begint, volledig oplaadt zodat je zeker weet dat je zonder onderbrekingen kunt inhaleren. Je schuift de Heets green tabaksstick in het apparaat en drukt op het knopje. Hiermee activeer je de opwarming van de e-sigaret. Zodra het lampje niet meer knippert is de e-sigaret op de juiste temperatuur en kun je beginnen met vapen. Als de sessie voorbij is, zal het lampje uitgaan. Dat is het moment om de Heets green eruit te halen. Desgewenst plaats je de batterij hierna weer op de lader in afwachting van de volgende sessie.

De smaak van Heets green

Hou je van een frisse smaak dan zijn Heets green de juiste tabakssticks voor jou. Je kunt het ook met mentholsticks vergelijken. Deze tabakssticks hebben dan ook een evenwichtige smaak en geven een verkoelende indruk. Je dampt met Heets green een tabak die een normale intensiteit heeft. Desgewenst kun je het afwisselen met een andere Heets smaak. Er zijn totaal negen verschillende soorten die variëren van licht kruidig tot vol en houtachtig.

Kies voor de complete en compacte iQos e-sigaret

Als je eenmaal het besluit neemt om over te stappen van het traditionele roken naar een e-sigaret dan is het prettig als je direct kunt beginnen met vapen. Kies daarom voor de complete iQos 3 DUO. Je hebt dan niet alleen de mooie en handzame e-sigaret maar je krijgt er ook nog verschillende accessoires bij. Deze set bestaat uit schoonmaakgereedschap zoals een schoonmaakborsteltje, een USB kabel en een USB oplader. Ook krijg je er een gewone houder en lader bij. Bij de aankoop van de verschillende modellen e-sigaretten krijg je de Heets niet meegeleverd. Dit is omdat iedereen een eigen smaak en voorkeur heeft. Je kunt deze dus apart bestellen en daarbij je keuze maken uit de smaken die je het meest aanspreken. Een set Heets green bestaat uit 20 stuks.