Bekijk onze vacatureportal voor werk in Rotterdam.

Rotterdam, de mooiste havenstad van Nederland. Naast de meest belangrijke haven van Nederland heeft Rotterdam nog veel meer te bieden. Denk bijvoorbeeld aan de vernieuwende architectuur of allerlei grote festivals. Ben je op zoek naar een baan in de mooiste havenstad van Nederland? Je vind de meeste vacatures in Rotterdam op nl.jobberbase.com. Hieronder staan de meest populaire banen in Rotterdam. Als je op zoek bent naar een baan in Rotterdam ben je hier aan het juiste adres. Je kan bijvoorbeeld aan het werk in callcenters, als engineer, verpleegkundige of als developer in Rotterdam. Lees verder om meer te weten over de meest populaire jobs in Rotterdam.

Zoek je werk als werkvoorbereider?

Ben je op zoek naar een functie als werkvoorbereider in Rotterdam? Kom dan werken als werkvoorbereider bij dit installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in loodgieterswerkzaamheden! Wil je werken bij een kleiner bedrijf met een fijne sfeer dan ben je hier aan het juiste adres.

Er zijn veel mogelijkheden voor persoonlijke groei. Er wordt geïnvesteerd in de eigen medewerkers, dus je wordt goed ingewerkt en er worden uitgebreide studiemogelijkheden aangeboden. Het salaris is afhankelijk van jouw niveau, dus van jouw mogelijkheden, ervaring en opleidingen. Je wordt hier goed beloond voor wat jij kan.

Samen met je collega's draag je de verantwoordelijkheid voor het netjes uitvoeren van de projecten. Hierbij vervul je de rol als werkvoorbereider en zorg je dat het uitgevoerde werk in goede banen verloopt. Denk hierbij aan de planning, calculaties en andere voorbereidende taken.

Je hebt een relevante opleiding gedaan voor deze functie. Daarnaast heb je ervaring in de installatietechniek en beschik je over de benodigde technische kennis. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je spreekt goed Nederlands.

Werk je in de zorg en zoek je een nieuwe baan?

In de zorg draait het om mensenwerk. Daarom is het essentieel om oprecht de aandacht te hebben voor de mensen waar jij voor zorgt. Als je goed kan luisteren en houdt van een praatje maken dan kun je als verzorgende ig aan de slag in Rotterdam.

https://nl.jobberbase.com/vacatures-klantenservice-medewerker/rotterdam

Naast het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen kun je ook de client ondersteunen bij het verzorgen en het organiseren van het zorgproces. Je voert administratieve taken uit die aansluiten bij je werkzaamheden en je bent medeverantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van de zorg.

Er kan een allround inzet van je worden verwacht als het op je verpleegtechnische handelingen aan komt. Je verzorgt wonden, je dient medicijnen en/of injecties toe, je legt infusen aan, maar je kan ook om hulp worden gevraagd voor bijvoorbeeld de lichamelijke verzorging van cliënten.

Je hebt een diploma Verpleegkunde en een geldige registratie in het BIG-register. Je hebt goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden en je kan zowel zelfstandig en in teamverband werken. Je hebt een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel en een uitstekend probleemoplossend vermogen. Daarnaast beschik je over een clientgerichte en gastvrije instelling. Er moet een VOG aangevraagd worden, waarvan de kosten worden vergoed.

Het salaris is marktconform en wordt wekelijks uitbetaald. Je doet een brede werkervaring op bij uiteenlopende werkgevers in verschillende sectoren.

Als je op zoek bent naar een vacature die bij jou past, bekijk de jobberbase portal.